BBQ 60 Basic

€ 299,00

incl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 7 dag(en)

Beschrijving

Door het vlammenspel is het niet alleen een avontuur om te grillen, maar ook een zeer ontspannende manier van bakken en braden. De plaat wordt door de vlammen gelijkmatig verhit zodat de kans op verbranding zoals bij het reguliere barbecueën verleden tijd is. Door verschillende warmtezones, kunnen verschillende soorten vis, vlees of groente op elk moment bij perfecte temperatuur worden gegaard.
Met deze GrillRing-Set 60 kunt u makkelijk 10 gasten culinair verwennen.

De GrillRing-Set Basic 60 bestaat uit:

  • De vuurschaal is gemaakt van gietijzer. Gietijzer is zeer geschikt omdat het vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig is als bijvoorbeeld plaatstaal. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.
  • De Cortenstalen ring 33/6 onder de vuurschaal geeft stabiliteit en maakt het mogelijk deze zonder GrillRing tegen de wind in of voor beter zicht op het vuur schuin te plaatsen.
  • The GrillRing 60 is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard speciaal staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. Deze GrillRing is niet alleen vanuit design asymmetrisch gemaakt, maar ook om optimale kookoppervlakte te creëren.


Extra productinformatie

Vuurschaal
De vuurschaal is gemaakt van gietijzer. Gietijzer is zeer geschikt omdat het vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig is als bijvoorbeeld plaatstaal. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.
Kortenstalen onderring
De Cortenstalen ring 33/6 onder de vuurschaal geeft stabiliteit en maakt het mogelijk deze zonder GrillRing tegen de wind in of voor beter zicht op het vuur schuin te plaatsen.
De grillring
The GrillRing 60 is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard speciaal staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. Deze GrillRing is niet alleen vanuit design asymmetrisch gemaakt, maar ook om optimale kookoppervlakte te creëren.