Table 90 BBQ

€ 965,00

incl. btw, plus verzending
Levertijd: 7 dag(en)

Beschrijving

De
GrillRing-Set 90 Table bestaat uit de volgende elementen:

  • Gietijzeren vuurschaal 90 cm
  • Cortenstalen Ring 38/6 cm
  • GrillRing 90 cm (in hoogte verstelbaar)
  • Top 93 cm
  • Table
  • Spatula large

De vuurschaal is gemaakt van gietijzer en hiermee vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig dan bijv. plaatstaal. De vuurschaal is ook afzonderlijk van de GrillRing te gebruiken.
De Cortenstalen ring (Ø38 cm, hoogte 6 cm) die onder de vuurschaal kan worden geplaatst geeft niet alleen extra stabiliteit, maar maakt het ook mogelijk de vuurschaal in de ‘Egg-position’ te kantelen voor beter zicht op het vuur.
The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig (8 mm) gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ als het ware in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar en optioneel met grillsleuven verkrijgbaar. Door de grillsleuven heeft uw gerecht direct contact met het vuur en verkrijgt het de traditionele rooksmaak en grillmarks.

De Top is een Cortenstalen afdekplaat die zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. Door de Top is de vuurschaal ook eventueel als tafel te gebruiken.
De Table is een zuil van Cortenstaal van 40 x 40 x 75 cm, die niet alleen de GrillRing tot de gewenste kook hoogte brengt, maar ook de mogelijkheid tot houtopslag geeft.
De Spatula small van RVS is ideaal voor het schoonschrapen van de GrillRing.

De set wordt in niet verroeste staat geleverd. Wilt u het natuurlijke roestproces versnellen dan kunt u dat zelf met een licht bijtend middel zoals een azijn-water mengsel doen.
Met deze GrillRing-Set kunt u makkelijk tot 60 gasten culinair verwennen.